Naar een krachtige patiëntenbeweging

We verlaten de inspiratiemarkt om plaats te nemen in de grote zaal van theater Spant!. Hier start dagvoorzitter Gijs Nillessen samen met PGOsupport-directeur Dries Hettinga het gezamenlijke deel. Dries is vol verwachting. “De betrokkenheid en motivatie klotst hier tegen de plinten.”

Hij hoopt dat de bezoekers deze betrokkenheid en motivatie gebruiken om vragen te stellen én te beantwoorden. “Iedereen heeft vragen, maar de antwoorden zijn hier ook echt vandaag. Misschien is jouw kennis wel het antwoord op iemands specifieke vraag. Ga dus vooral met elkaar in gesprek.” 

De aanwezigen weer een stapje verder helpen naar de toekomst: dat is wat PGOsupport met dit congres hoopt te bereiken. Iedereen nieuwe inspiratie en informatie geven. En natuurlijk hopen we dat de aanwezigen elkaar ook helpen. Dries: “Ik doe een beroep op jullie om allemaal van elkaar te leren. Om ervaringen te delen en zo een krachtiger patiëntenorganisatie te worden.”  

Het congres bestond uit twee delen: een online deel met vier online inspiratiesessies en het fysieke congres op 30 september.Bekijk via de links hieronder de vier online inspiratiesessies: